PM-kilpailut

Salpausselän kennelpiirin piirinmestaruus agilitykilpailut (kisat E+F) järjestää tänä vuonna Päijät-Hämeen Agility-Urheilijat sunnuntaina 24.9.2017. Lauantaina 23.9.2017 virallisten 1- ja 2-luokan kilpailujen jälkeen järjestetään myös epävirallinen joukkuekilpailu kennelpiirin yhdistyksille. Joukkuekilpailun tarkempi alkamisaika varmistuu myöhemmin.  Joukkuekilpailun tuomarina toimii Sari Mikkilä, varalla Satu Laru.

Kilpailupaikkana on P-HAU:n harjoittelupaikan kenttä, mikä sijaitsee Pennalan teollisuusalueella Lahti-Orimattila tien (tie 167) varressa. Matkaa Pennalan teollisuusalueelle on n. viisi kilometriä Lahden moottoritien eteläisestä liittymästä Renkomäestä (ABC-huoltoasema). Ja sieltä tullessa liittymä on tien vasemmalla puolella ja se on opastettu “PENNALA I” teollisuusaluetta osoittavalla kyltillä. Tiilentieltä käännytään vasemmalle Lapekujalle. Kenttä ja halli ovat tien päässä mäen päällä.

Epäviralliseen Piirinmestaruus joukkuekisaan osallistuvassa joukkueessa tulee olla enintään neljä koiraa ja yksi varakoira. Varakoira kilpailee estyneen koiran tilalla. Joukkueen tulos muodostuu kolmen parhaan lopputuloksen tehneen koiran yhteenlasketuista pisteistä. Sama koira saa osallistua vain yhteen joukkueeseen, sama ohjaaja saa osallistua useampaan joukkueeseen. Kilpailu suoritetaan virallisten kilpailuiden säännöillä ja noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä. Koska kyseessä on epävirallinen kilpailu, ohjaajalla ei tarvitse olla kilpailulisenssiä eikä koiran kilpailuluokalla ole merkitystä ja joukkueiden määrää ei ole rajoitettu.

Seuran kaikkien joukkueiden (mini, medi ja maxi) kokoonpanot tulisi ilmoittaa yhdellä kertaa. Jokaisesta koirakosta tarvitsisimme seuraavat tiedot: säkäluokka, koiran kutsumanimi, koiran rotu, ohjaajan nimi.

Joukkueet tulee ilmoittaa 15.9.2017 mennessä osoitteeseen ulla.nikkila@lahitapiola.fi

Ilmoittautumismaksu: 30 € /joukkue

Tilille: Nordea FI33 15193006 107664

Kirjoita viestikenttään: Joukkuemaksu, ”seurasi nimi”