Iltakisat 3-luokille + Salpausselän kennelpiirin piirinmestaruuskilpailut

Salpausselän kennelpiirin Piirinmestaruus agilitykilpailut (kisat B Agi + C Hyppy) järjestää tänä vuonna Päijät-Hämeen Agility-Urheilijat ry iltakisoina 6.-8.6.2023.

Ennen yksilöpiirinmestaruuskisoja maanantaina 5.6.2023 järjestetään epävirallinen joukkuekilpailu ja nuorten piirinmestaruuskilpailu. Viralliset kilpailut tuomaroi Arto Laitinen ja maanantain kilpailut Petteri Huotari.

Kilpailupaikkana toimii P-HAU:n aidattu kivituhkapohjainen kenttä Pennalassa.

Joukkuekilpailu ja nuorten piirinmestaruudet

Maanantai 5.6. | epävirallinen agilityrata

 • Joukkuekilpailu
 • Nuorten piirinmestaruuskilpailu
Kilpailu alkaa klo18.

Tuomarina toimii Pete Huotari.

Nuorten piirinmestaruus

Nuorten piirinmestaruudestä mitellään samalla radalla, kuin joukkuekilpailukin.

Nuorten mestaruudet jaetaan kolmessa säkäluokassa: yhdistetty pikkumini-mini, medi ja yhdistetty pikkumaksi-maksi. Säkäluokkien yhdistämisestä huolimatta kukin kilpailee oman säkäluokkansa mukaisilla korkeuksilla. Piirinmestaruus jaetaan, mikäli säkäluokassa on vähintään 3 osallistujaa. Mikäli osallistujia on tarpeeksi, jaetaan nuoret vielä kahteen ikäluokkaan (alle 13-vuotiaat ja yli 13-vuotiaat).

Kilpailu käydään muuten virallisten kilpailujen säännöillä, mutta ohjaajalla saa olla yksi avustaja lähdössä ja maalissa, sekä rataantutustumisessa.

Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan Salpausselän kennelpiirin alueella asuvat alle 18-vuotiaat ohjaajat. Kilpailuun ei tarvitse kilpailulisenssiä, eikä koiran tasoluokalla ole merkitystä. 

Nuorten kisaan ilmoittautuminen

Nuorten piirinmestaruuskilpailuun tulee ilmoittautua etukäteen 31.5. mennessä osoitteeseen emma@belgi.fi. Kirjoita viestikenttään ohjaajan nimi, ikä ja koiran nimi, sekä säkäluokka.

Nuorten kisaan osallistuminen on maksutonta.

Joukkuekisa

Joukkuekilpailussa kisataan ja jaetaan palkinnot kolmessa säkäluokassa eli yhdistetty pikkumini-mini, medi, yhdistetty pikkumaksi-maksi. Säkäluokkien yhdistämisestä huolimatta kaikki 5 säkäluokkaa kilpailee omilla korkeuksillaan.

Joukkueessa tulee olla enintään neljä koiraa ja yksi varakoira. Varakoira kilpailee tarvittaessa estyneen koiran tilalla. Joukkueen tulos muodostuu kolmen parhaan tuloksen tehneen koiran yhteistuloksesta.

Kukin koira saa osallistua vain yhteen joukkueeseen, mutta ohjaaja saa/voi osallistua useampaan joukkueeseen.  

Kilpailu suoritetaan virallisten kilpailujen säännöillä ja noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä.

Koska kyseessä on epävirallinen kilpailu, ohjaajalla ei tarvitse olla kilpailulisenssiä, eikä koiran tasoluokalla ole merkitystä.

Seuran kaikkien joukkueiden (pikkumini-mini, medi, pikkumaxi-maxi) kokoonpanot tulisi ilmoittaa yhdellä kertaa. Joukkueet voi nimetä halutulla tavalla ja säkäluokan lisäksi tarvitsemme jokaisesta koirakosta koiran kutsumanimen ja ohjaajan nimen. 

Joukkueiden ilmoittaminen

Joukkueet tulee ilmoittaa 31.5.2013 mennessä osoitteeseen sari.jokiranta@gmail.com

Ilmoittautumismaksu: 30 € /joukkue

Tilille: FI98 5308 0720 1620 05

Kirjoita viestikenttään: Joukkuemaksut, ”seurasi nimi” . Ko

Viralliset kilpailut

Tuomarina Arto Laitinen

Tiistai 6.6. | 3-lk maksit ja pikkumaksit

 • A agilityrata
 • B agilityrata
 • C hyppyrata

Keskiviikko 7.6. | 3-lk minit ja pikkuminit

 • A agilityrata
 • B agilityrata
 • C hyppyrata

Torstai 8.6. | 3-lk medit

 • A agilityrata
 • B agilityrata
 • C hyppyrata

Ilmoittautuminen

Sähköinen ilmoittautuminen auki 8.5.2022 asti
Postitse ilmoittautuminen auki 5.5.2022 asti

Maksutiedot

13 € / rata

Tilinumero: FI98 5308 0720 1620 05
Viitenumero: 7100

Muut maksutavat: Otamme vastaan starttimaksuina seuraavia liikuntaseteleitä: Smartum setelit, Smartum Saldo verkkomaksuna, ePassin verkkomaksu, EazyBreak ja Edenred mobiili- ja verkkomaksut. Kisapaikalla ei ole maksupäätettä, ja maksu tulee maksaa etukäteen verkossa tai sovelluksella. Syötä ilmoittatumisen yhteydessä viestikenttään maksutapa (esim. Eazybreak maksu), ja varaudu kisapaikalla tapahtuvaa tarkastusta varten tulostamalla/tallettamalla tositteen maksusta. Huomioithan, että työsuhde-edun haltijan on oltava koiran ohjaaja. 

Mittaus

Kilpailuun osallistuvilla koirilla pitää olla mittaustodistus tai väliaikainen mittaustulos. Mittaamme vain kilpailuun osallistuvat koirat ! Mittaukset tehdään aamulla ennen kisapäivän alkua. Mittaukseen on ilmoittauduttava etukäteen 7.9.2021 mennessä sähköpostilla mittaukset (at) p-hau.net. Ilmoita koiran virallinen nimi, kutsumanimi, rekisterinumero, rotu ja onko kyseessä ensimmäinen mittaus vai toinen tai useampi mittaus. Ensimmäinen mittaus maksaa 10 €, ja se maksetaan etukäteen Suomen Agilityliitolle SuomiSport-palvelun kautta, kuten lisenssikin. Kuitti maksusta esitettävä kisapaikalla tai lähetettävä etukäteen sähköpostilla mittaukset (at) p-hau.net

SAGIn ohjeen mittausmaksun maksamiseen löydät täältä.